Lån penge trods RKI

rki lån

Min økonomiske situation var svær forrige år. Det var umuligt for mig at støve penge op til at betale mine kreditorer, fordi jeg i den periode ikke havde et stabilt arbejde og af den grund heller ikke nogen fast indtægt.

Økonomien havde for at sige det som det er gået knebent over en længere periode, og jeg var blevet registeret i registret for dårlige betalere. I sidste ende havde jeg også brugt mulighederne for at låne kontanter af veninder, men glædeligvis opdagede jeg chancen for at låne penge trods RKI.

rki lån

Jeg vidste, at jeg i nærmeste fremtid atter ville opnå et job og en løn. Det havde jeg på forhånd klarlagt med min aktuelle arbejdsgiver.

Jeg var afhængig af en mængde penge på kort tid for at komme på plads, så jeg ikke mistede mit hus og min egen bil. Jeg har tidligere været bagud med leje ret mange måneder, og udlejeren var i sidste ende ret træt af mig. Faktisk ringede ejeren af lejligheden mig en torsdag eftermiddag og fortalte mig, at jeg måtte lægge pengene til lejen mandag, og hvis ikke ville jeg blive kastet på gaden. Det var en usikker oplevelse.

Jeg snakkede den fortvivlede begivenhed med min bedste veninde, som fortalte om potentialet for at låne penge trods registrering i RKI. Og endnu bedre; Med udbetaling af lånebeløbet i ferien. Der gik min tristhed til glæde. Jeg søgte om lånet. Det tog ingen tid at få lov til at låne, meget hurtigt var beløbet på min konto. Det var en enorm hjælp.

Jeg havde bare en weekend til at skaffe det, jeg skyldte, og heldigvis lykkedes det mig. Hurtigt fandt jeg en løsning, hvor jeg kunne låne pengene og få lånet på min konto meget hurtigt – trods registrering som dårlig betaler Jeg havde penge nok til at overrække en del af pengene fra quicklånet til ejeren mandag, som han krævede. Ellers ville jeg være blevet hjemløs.

Jeg havde den tro, at det ikke var muligt at låne med så kort varsel, men det var det lykkeligvis. Beløbet var til fri afbenyttelse i løbet af weekenden, og det var en fantastisk kundeservice. Det var en stor fornøjelse, at jeg havde chance for afbetale de betaling, som jeg ikke havde fået betalt. Jeg lånte desuden et beløb til at afbetale lidt af mit billån. Løsningen med at optage lån trods registrering som dårlig betaler betød meget for mig. Jeg har ingen idé, hvad jeg ville have gjort, hvis muligheden ikke havde været der.

Lånet gav mig tryghed, fordi det hele endelig var under kontrol og afregnet. Således kunne jeg betale mit lån, når jeg igen begyndte at få løn. Det er anskueligt for mig, fordi jeg ved præcis, hvad jeg skal afbetale hver måned – og i hvor lang en periode. Nu skal jeg faktisk bare gå på arbejde en masse og få styr på det hele igen.

Jeg er nødsaget til at have rådighed over et køretøj for at passe mine arbejdsopgaver. Dertil er jeg rigtig glad for det sted, jeg bor, så jeg frygtede at finde noget andet. Havde jeg ikke havde chancen for at låne trods registrering som dårlig betaler og med udbetaling af lån henover weekenden, så havde jeg været uden hjem og køretøj nu. Ja, egentlig også job og stabil indtægt.