Axel Arigato – Til dig som elsker fede sneakers

axel arigato

Tilbage i 2014 startede Max Svärdh og Albin Johansson det kendte brand Axel Arigato, der i dag typisk er kendt for sine chunky og farverige sneakers. I dag finder du dem i mange forskellige lande med inspiration fra musik, kunst og arkitektur. Brandet producerer ikke kun sneakers, men også accessories og tøjkollektioner til mænd, kvinder og børn, og i dag er Axel Arigato et navn, der kan præsentere designertøj og moderigtige sneakers.

Axel Arigato værner om den bæredygtige produktion og har stort fokus på at være en del af den bevidste modeindustri. Derfor kan du forvente, at langt de fleste produkter er produceret med omtanke for at gøre planeten til et bedre sted at være. Her gælder det blandt andet, at lædervarer hos Axel Arigato typisk kommer fra certificerede fabrikker. Selve produktionen sker også primært i Europa på familieejede fabrikker.

I løbet af 2020 valgte Axel Arigato at skifte alle sine skobokse ud til en mere bæredygtig version. Derfor får du dine sko i en boks, der er 30 % brugt, og hvor papiret på ydersiden er FSC-certificeret. Dermed er Axel Arigato et brand, der værner om at skabe de gode og bæredygtige løsninger.

axel arigato

Du finder et stort udvalg af tøj hos Axel Arigato

Du finder flere forskellige afdelinger rundtomkring i Skandinavien, hvoraf det kun er København, der rummer en Axel Arigato-butik. Heldigvis kan du også shoppe alle kollektionerne online fra den store webbutik, der har et stort udvalg af alt det flotte tøj.

Her finder du både hoodies, T-shirts, bukser og langærmede trøjer, og så får du selvfølgelig det store udvalg af flotte sneakers. Du kan shoppe alle skomodellerne online, hvor du får de flotte farvekombinationer i eksempelvis Marathon Runner eller Genesis, der er nogle af de meget populære skomodeller.

På Trustpilot er der lidt blandede følelser, når det kommer til Axel Arigato. Ud af 125 anmeldelser scorer den 2,7 ud af 5. Resultatet bærer meget præg af de få anmeldelser, og tilfredse kunder nævner blandt andet den lækre kvalitet, den flotte indpakning og serviceniveauet. En stor kvalitet er, at Axel Arigato svarer tilbage på alle anmeldelser, der giver et indtryk af et højt serviceniveau på flere platforme.

Når det kommer til kundeservice, har du muligheden for at kontakte Axel Arigato på forskellige måder. Du kan sende en mail via kontaktformularen på siden, eller du kan anvende brandets WhatsApp-chat. Sidstnævnte er en god løsning, hvis du gerne vil have svar hurtigt. Kundeservice har åbent alle ugens dage, og du kan typisk forvente svar inden for 12 timer.

Axel Arigato er lige noget for dig, der elsker fede sneakers og gerne vil finde et brand der sikrer høj kvalitet og unikke design. Du får samtidig muligheden for at have lidt god samvittighed, når du shopper, grundet de bæredygtige tiltag.