Selene Finans er låneformidler for Basisbank

selene finans

Selene Finans

Hos Selene Finans, har man har her mulighed for at låne penge til alt, hvad man drømmer om. Basisbank er en anerkendt internetbank, der har været at finde på markedet længe, og når man optager et lån gennem Selene Finans, er det derfor Basisbank, som man vil låne pengene igennem. Selene Finans hører til på Teglholmen i København, og man kan stille spørgsmål og få personlig rådgivning på både chat, e-mail og telefon. Det betyder, at man kan få hjælp til alle spørgsmål omkring lån og til selve ansøgningsprocessen. Kundeservice har åben alle hverdage mellem 8 og 21, og i weekenderne er der åbent mellem 10 og 17. Herudover vil man kunne finde mange svar på de mest almindelige spørgsmål omkring både lån og ansøgningsprocessen på hjemmesiden. På hjemmesiden har man desuden mulighed for at finde rente og prisoversigt samt betalingstabeller og lånebestemmelser. Hos Selene Finans er det i højsædet, at det skal være trygt at optage et lån.

selene finans

Hvilke krav er der til at ansøge om et lån?

For at ansøge om et lån hos Selene Finans, er der flere betingelser, der skal være opfyldt, og de er som følger:

  • Man skal være over 18 år den dag, man ansøger om et lån.
  • Man skal have en fast indtægt.
  • Man skal have bopæl i Danmark og her have folkeregisteradresse.
  • Man må ikke være registreret i hverken Debitor Registret eller RKI.

Man skal dog være opmærksom på, at selvom man lever op til alle ovenstående krav, er der ikke sikkert, at man kan blive bevilliget et lån hos Selene Finans. Alle ansøgninger gennemgår nemlig desuden en personlig kreditvurdering hos Selene Finans, og det er på baggrund af denne, at det vurderes, hvorvidt et lån kan tilbydes. Der kan derfor være tilfælde, hvor man kan få et afslag på at låne penge.

Kan man ansøge om et lån, når man er registreret i RKI?

Som ovenfor nævnt er det ikke muligt at optage et lån hos Selene Finans, når man er registreret i RKI eller andre former for registre over dårlige betalere. Det betyder, at der ingen grund er til at ansøge om et lån, hvis det er tilfældet, for man vil få et afslag på sin ansøgning.

Hvor mange penge kan man låne?

Hos Selene Finans er det muligt at ansøge om et lån på helt op til 75.000 kr. Det betyder, at det er muligt at låne penge til rigtig mange forskellige slags formål og til mange forskellige lejligheder, og man behøver tilmed ikke oplyse, hvad det er, lånet skal bruges på. Der er derfor ingen grund til ikke at ansøge om et lån, hvis man går med ønsker om at anskaffe sig noget nyt, eller hvis man ønsker at tage på en god rejse. Pengene kan bruges på hvad som helst, og da det er meget individuelt, hvad man går og drømmer om, er det kun en selv, der kan vide, hvad det er, de skal bruges på. Der er dog rig mulighed for at bruge pengene på en bil, computer eller ny cykel, mens det også er oplagt at optage et lån til fornøjelser, oplevelser eller uforudsete udgifter. Det er samtidig muligt at ansøge om et lån på helt ned til 10.000 kr., og man bestemmer selv, hvor mange penge man ønsker at ansøge om at låne.

Hvor lang løbetid er der på et lån?

Når man ansøger om et lån, har man hos Selene Finans selv indflydelse på, hvor lang løbetiden skal være på det pågældende lån. Det er meget fordelagtigt, og det sikrer stor frihed og selvbestemmelse for den, der ønsker at låne penge. Det er uanset, om der ansøges om et lån på 10.000 kr. eller 75.000 kr. – eller på et beløb her midtimellem. Løbetiden kan være på 12, 24, 36, 48, 60 eller 72 måneder. Det svarer til, at løbetiden på et lån vil være på mellem 1 og 6 år. Uanset hvor mange penge, man vælger at ansøge om at låne, kan man frit vælge mellem en af disse løbetider. Det handler i denne forbindelse om at tænke sig godt om, så man er sikker på at vælge en løbetid, der passer ind i den økonomi, man allerede har eller får i fremtiden. Det er aldrig en god idé at vælge en løbetid, der er hverken for kort eller for lang. Man må også være opmærksom på, at jo længere en løbetid, man vælger, jo flere renter og omkostninger vil der være forbundet med lånet. Man må derfor overveje de forskellige muligheder, før man vælger den helt rigtige løbetid for det lån, man ønsker at ansøge om at optage.