Lendo forbrugslån 2018

pengesedler

Gode råd til dig der gerne vil låne penge

Så, nu ved du, hvor du kan få en skræddersyet oversigt over mulige lån til dig. Men inden du går i gang med at sende låneansøgninger ud, kan det være en rigtig god ide at genoverveje, om du i virkeligheden har brug for at låne penge og benytte dig af et lån igennem lendo.

  1. Lån aldrig mere end du har brug for
  2. Betal dit lån ud så hurtigt som muligt
  3. Vælg det lån, som har færrest omkostninger for dig
  4.  Spar op i stedet for at låne, hvis du har muligheden for det

Det siger sig selv, at man ikke skal låne flere penge, end man egentlig har brug for – særligt når det kommer til forbrugslån. Det kan godt være, at du synes, at det er rart med lidt ekstra penge imellem hænderne, men den bitre sandhed er, at det er penge, som du kommer til at betale tilbage mange gange. Vent i stedet for til at lønnen tjekker ind, hvis du skal på shopping.

Hos lendo.dk får du det fulde overblik over de forskellige lån, derfor har du rig mulighed for at benytte dig af de billigste lån, som har færrest omkostninger for dig. Brug gerne 10 minutter mere på at tjekke op på de forskellige lån, inden du vælger en – det kan spare dig mange penge i længden.

Lendo: Hvad siger trustpilot?

Noget af det allervigtigste, når det kommer til noget, der omhandler penge, er helt klart tillid og troværdighed. Tillid til folkene bag sitet og et produkt med masser af troværdighed. Og er du ikke helt sikker på folkene, som driver sitet eller det produkt, som bliver markedsført – så er det en rigtig god ide, at du tjekker op på de brugeranmeldelser, der måtte være.

I dette tilfælde er brugersitet trustpilot nok en af de mest besøgte sider, hvor du kan finde masser af brugeranmeldelser om alt fra webshops til håndværkere og private virksomheder.

Kviklån: Godt eller skidt?

Den nemmeste løsning for dig, som blot er på udkig efter lidt hurtigere skejser sidst på måneden, er uden tvivl kviklån – for disse lån er som navnet antyder hurtige at få godkendt. Du skal typisk blot indtaste ting som lånebeløb og afdragsperiode – typisk kun op til 30 dage her. Og så får du lånet godkendt, medmindre du er registreret i RKI.

Den helt store ulempe ved kviklån er, at de er ret dyre at optage, og det er ikke unormalt at folk ender i en gældsfælde, hvor de er nød til at optage flere kviklån for at kunne afdrage på ældre kviklån. Det skyldes blandt andet, at renterne på et kviklån er ret høje.

Men hvis du bare gerne vil have lidt ekstra skejsere og din kassekredit er blevet kørt i bund, så er kviklånene et fint alternativ. Du kan blandt andet finde gode kviklån hos:

  • Vivus
  • Ferratum

Til dig, der leder efter billige minilån

Er du på udkig efter et lån, som har en lige så kort behandlingstid som de mange kviklån, men som har en længere afdragsperiode – så har lendo også en masse forskellige billige minilån. Det gode ved billige minilån er, at du kan få et lån med fast lav rente – ligeledes har denne slags lån oftest også et lidt højere låneloft end de almindelige kviklån, som typisk ligger på maks 10.000 kroner.

Hos lendo finder du masser af minilån, du kan blandt andet få lån fra:

  • DER Finans
  • L’easy Minilån
  • Basis Bank
  • LånLet

Konklusion

Hvis du har brug for et lån, som er perfekt skræddersyet til dig, så er lendo uden tvivl stedet, som du skal søge hen. Her får du et bredt sortiment af lånetilbud baseret på din økonomi og dine behov. Og det bedste af det hele er, at det ikke koster dig noget som helst – så det er bare med at få oprettet dig som bruger, så er du kun få klik fra et nyt, billigt lån.