Beskyt din bredbåndsforbindelse med VPN

internet beskyttelse via vpn

Private Internet Access VPN tilbyder hurtige forbindelser via et meget stort antal servere fordelt på knap 80 lande verden over. Ved tegning af 2-årigt abonnement kommer månedsprisen ned under 20 kr. Abonnementet dækker 10 enheder, der kan være online samtidig. Du får 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Private Internet Access, eller blot PIA mellem venner, er en amerikansk udbyder af VPN. De har på relativt kort tid vokset sig store, mest på grund af kvaliteten af deres produkter sat i forhold til de lave priser. Du får noget for pengene her. ‘God til prisen’ lyder måske som en slags discount, men det er altså ikke tilfældet her. PIA leverer et solidt produkt, som er vanskelig at finde tilsvarende til samme lave priser.

Fleksibel kryptering

Standard hos PIA er 128-bit kryptering, fordi det giver en fornuftig balance mellem hastighed og sikkerhed. Men du kan selv vurdere, om du i nogle tilfælde vil hæve sikkerheden til 256-bit, eller omvendt sænke den. Faktisk kan du slå krypteringen helt fra, hvis du gerne vil have maksimal hastighed på dit bredbånd. Din IP-adresse vil dog fortsat være skjult, som din eneste sikkerhed i dette tilfælde.

Der er mange gode ting at sige om Private Internet Access, for eksempel også, at det er uhyre nemt at installere denne VPN og at bruge den. Du vil hurtigt føle dig hjemme i brugergrænsefladen, så du kan justere efter dine behov. Denne fleksibilitet er ikke givet hos enhver udbyder af VPN. Der er noget afgjort sympatisk ved, at PIA lader dig selv styre i forhold til dine personlige ønsker.

25.000+ servere

Af deres hjemmeside fremgår det, at Private Internet Access VPN nu råder over flere end 25.000 servere i 77 lande på fem kontinenter. Det er således ikke servere, det mangler på, og med servernes strategiske placering kan du være sikker på høje hastigheder på langt de fleste lokationer.

Danske servere

Også i Danmark har PIA servere, og du får dermed god hastighed på din forbindelse hjemme, ligesom du får adgang til dansk TV, når du er i udlandet. De fleste af PIA’s servere befinder sig i Nordamerika og Europa, men du vil også finde servere i både Sydamerika, Asien og Australien – hertil New Zealand.

10 enheder

Abonnementet dækker 10 enheder, og alle typer enheder med almindeligt anvendte operativsystemer er kompatible med Private Internet Access VPN. Du kan således få sikret alle dine enheder og få dit privatliv online beskyttet, både når du er hjemme, og når du er på farten. Reelt vil hele din husstand blive sikret.

Priserne er som nævnt attraktive, dog med den tilføjelse, at du bør tegne abonnement for en 2-årig periode for at få abonnementsprisen ned.

Private Internet Access VPN tilbyder tre typer abonnementer:

  1. 1 måned: 9.29 euro (ca. 70 kr.)
  2. 1 år: 3.10 euro pr. måned (ca. 23 kr.), årligt betales 37.19 euro (ca. 280 kr.)
  3. 2 år: 2.5 euro pr. måned (ca. 19 kr.), hvert andet år betales 65 euro (ca. 490 kr.)

2 måneders bonus

Som en særlig bonus giver PIA her i starten af 2021 to måneder ekstra til det 2-årige abonnement, sådan at du altså p.t. kan få 26 måneders VPN for 65 euro. Det er billigt, især kvaliteten taget i betragtning.

Ingen logging

Private Internet Access VPN logger ikke, og de garanterer dig fuld anonymitet, når du er online. Krypteringen er i top, og du kan selv justere niveauet, hvis du for eksempel ikke altid vil have den meget effektive AES 256-bit krypteringsnøgle. Pointen i at kunne justere selv er, at 256-bit kryptering kan sænke hastigheden på din browser.

30 dages pengene-tilbage-garanti

Samtidig er der jo den fine og vigtige detalje, at du får 30-dages pengene-tilbage-garanti. Så du risikerer ikke noget ved at prøve PIA en måneds tid. Men der er en rigtig god mulighed for, at du faktisk vil blive særdeles tilfreds med denne VPN. Høj sikkerhed på 10 enheder, med indbygget fleksibilitet, til under 20 kr.