Skift dit gamle mobilabonnement ud

mobilabonnement

Spar penge – Skift dit mobilabonnement ud!

Min mand er opmærksom på min tilbøjelighed til at dele, og har spurgt direkte, når vi diskuterer en hård situation: “Dette går ikke på Facebook, vel? Godt! “Men han foreslog min udmeldelse til netværket og delte nogle tanker om håb og helbredelse. På grund af sin allestedsnærværelse og rækkevidde hjalp Facebook mig med at identificere udvalgte i mit netværk – mange af dem jeg ikke havde talt med i 10-20 år – der havde direkte relevant erfaring med pasning af slagtilfælde overlevende og justering, når en partner lider en alvorlig sundhedskrise.

Med de fundne veteraner flyttede jeg diskussionen til flere private kanaler gennem mit mobilabonnement, som Facebook Messenger, e-mail eller telefon for at dele mere ærligt mine negative følelser, af frygt og smerte og har i den forbindelse modtaget direkte nyttige og specifikke råd, super support og omsorg. Jeg har også brugt caregiver fora til at forbinde med hurtigt tilgængelige samfund af jævnaldrende i situationer meget tættere på mig selv. Hos Fastnetnu får du fri tale for kun 189 kr.

fastnetnu

Når livet byder på sygdom

Avery Holton, lektor ved University of Utah, udtalte: “Som en person, der har oplevet to gange oplevelsen af ​​kræft, en gang i starten af ​​de digitale og sociale mediers udbredelse en gang i 2016, føler jeg mig mere berettigedet til at være mere gennemsigtig og accepteret. -Ja, vi nyder stadig alle, at dele disse øjeblikke i vores liv, der giver det bedste udseende, men stigmatisering af erfaringer med sygdom eller smerte eller tab er bryder vi os ikke om.

Opmuntring ved fællesskab med andre

Vi bliver mere og mere opmuntret til at dele vores hårdere livserfaringer og, hvis vi ønsker det, opbygge et fællesskab omkring disse oplevelser. Første gang jeg gik gennem kræft, følte jeg mig fortabt og afbrudt og uden stemme. Denne gang, selv om jeg blev coachet af mine venner og andre tilhængere, delte jeg min erfaring og mit opsving. Det hjalp mig virkelig igennem processen og ind i et hurtigere, mere varigt mentalt, følelsesmæssigt og fysisk opsving.”

Mit online netværk og digitale værktøjer gjorde det nemt at dele begivenheden, fremskridt, min stress og mine følelser, for andre at uddele empati og dele ud af deres ressourcer, råd og opmuntring.

Et forum med omsog og kærlighed

Susan Price, lederoplevelsesstrategist udtalte: “Min mand havde et slagtilfælde sidste år. Mit online netværk og digitale værktøjer gjorde det nemt at dele begivenheden, hans fremskridt, min stress og mine følelser for andre og dele ressourcer og råd. Jeg adskilte omhyggeligt min kommunikation via kanal og moderere graden af ​​ærlighed i forhold til gruppens størrelse og sammensætning.

Jeg rapporterer til den største gruppe i Facebook ‘sanitized’ opdateringer af for det meste håbende fremskridtsrapporter om håb, kærlighed og vilje, der viser mig eller min mand i et godt forbillede med inspirerende tanker og motivation i det daglige arbejde med vore tanker og hjerte. – Det at vinde i disse sammenhænge er et – inside job.

Jeg undgår at forstyrre andre med stærkt ærlige eller for afslørende historier om min egen eller min mands smerte, frustration eller mangel på håndtering.