Tærø Rundt sejladsen bliver afholdt lørdag den 6. juni 2015

Download "Tærø Rundt" folder-2015

Resultat for 2012

Resultat for 2015

For 26. gang afholdes den sjove og smukke kapsejlads, der gav sejlerne mulighed for både afslappet sejlads

og hård konkurrence.

I år var opsat et kæmpetelt med barer og "levende orkester". Udenfor teltet var flere optændte grill med plads til

selv store bøffer.

Der har været tradition for mange og gode præmier. Igen i år fik alle både der fuldfører, en præmie.

Der er som tidligere en stor lodtrækningspræmie lørdag aften kl. 24.00

Der var løb for kølbåde, et særligt løb for motorsejlere og endeligt et løb for wayfarerjoller.

Deltagende både betalte ikke havnepenge fra fredag til søndag.

Fredag aften kan telt og grill anvendes, ligesom der var mulighed for at købe vin og koldt fadøl til rimelige priser.

Lørdag aften er der stort bal samt præmieoverrækkelse

Den medbragte mad laves på de mange grill, som sejlklubben har opstillet.

Der er en stor bar hvor øl, vin, vand samt kaffe og cognac kan købes.

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer i teltet, idet klubben har hårdt brug for støtte

til at minimere underskuddet!

Som noget nyt kan sejlere, som ønsker at få grillmaden leveret lørdag aften (forret + stor bøf med tilbehør) senest

onsdag den 3. juni rettes henvendelse til restauration "Stalden" telefon 24677705. Man vil så få leveret maden

lørdag kl. 18 ved klubhuset. Det koster 150 kr.

Endvidere kan fra Færgecafe'en bestilles morgenmad:  Fredag+lørdag+søndag morgen til kr. 39,- pr. gang.

Samme sted kan bestilles en menu til fredag aften for kr. 109,-

Det er nødvendigt med bestilling senest 3 dage før på tlf. 28977632 ellere i Færgecafe'en

Kølbåde sejler efter GPH-mål og motorsejlere efter LYS.

Skippermøde på Bogø Havn lørdag den 6. juni kl. 08.30

Udlevering af program sker i bureauet, der er åbent lørdag fra kl. 07.30.

Start og mållinie er mellem to orange mærker, nær indsejlingen til havnen.

Banen for kølbåde er 25 sømil rundt om Tærø, dog etableres en mindre bane rundt om Tærø for de mindste kølbåde og wayfarerjoller.

Visse løb med mindre både kan ved skippermødet få afkortet banen, således at de har mulighed for, at gennemføre løbet (fx. folkebåde).

Motorsejlere sejler ikke Tærø rundt, men runder en grøn sideafmærkning ved den nordlige Farøbro.

Kapsejladsen kan sejles af både med op til 2 m dybgang. I tilfælde af ekstremt lavvande sejles ikke syd om Tærø.

Banen tilrettelægges således at der ikke opstår kryds øst om Tærø, hvor der i øvrigt forefindes sideafmærkninger.