For 28. gang afholdes den sjove og smukke kapsejlads, der giver sejlerne mulighed for både afslappet sejlads og hård konkurrence.

Der opsættes telte med Bar og der arrangeres musik og dans efter maden. Fra kl 1800 kan man grille sin mad på optændte grill.

Der er tradition for mange og gode præmier. Alle både der fuldfører, får en præmie. Der er en stor lodtrækningspræmie lørdag aften kl. 24.00, for de som opholder sig i teltet ved lodtrækningen. Under middagen er der amerikansk lotteri.

Der er løb for kølbåde, et særligt løb for motorsejlere og endeligt et løb for Wayfarerjoller.

Fredag aften sørger "Bogø Portalen" for jazz og hygge i teltet. Ønsker man at købe mad fredag aften kan man gå ind på portalens

hjemmeside eller bestille mad på færgecafeteriaet. Kontakt eventuelt http://bogø.eu/. Koldt fadøl kan købes i teltet.

Lørdag aften hygger man sig med medbragt mad. Der er masser af grillkapacitet. Alternativt kan mad bestilles - se nedenfor.

I teltet er der en stor bar hvor øl, vin, vand samt kaffe og cognac kan købes. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer i teltet, idet klubben har hårdt brug for støtte til at minimere underskuddet! Sejlere, som ønsker at bestille maden i forvejen, kan få det hele leveret lørdag aften (forret + stor bøf med tilbehør) ved bestilling senest torsdag den 1. Juni på restaurant "Stalden" telefon 24677705.

Man vil så få leveret maden lørdag kl. 18 ved klubhuset. Det koster 150 kr.

Kølbåde sejler efter GPH-mål og motorsejlere efter LYS.

Skippermøde på Bogø Havn lørdag den 3. juni kl. 08.30. Udlevering af program sker i bureauet, der er åbent lørdag fra kl. 07.30.

Start og mållinje er mellem to orange mærker, nær indsejlingen til havnen.

Banen for kølbåde er 25 sømil rundt om Tærø, dog etableres en mindre bane rundt om Tærø for de mindste kølbåde og wayfarerjoller.

Visse løb med mindre både kan ved skippermødet få afkortet banen, således at de har mulighed for, at gennemføre løbet (fx. folkebåde).

Motorsejlere sejler ikke Tærø rundt, men runder en grøn sideafmærkning ved den nordlige Farøbro.

Banen tilrettelægges således at der ikke opstår kryds øst om Tærø, hvor der i øvrigt forefindes sideafmærkninger.

Kapsejladsen kan sejles af både med op til 2 m dybgang. I tilfælde af ekstremt lavvande sejles ikke syd om Tærø.

Her er resultaterne for de sidste 3 år   Resultat for 2013   Resultat for 2014    Resultat for 2015 Resultat for 2016

Se billedgallerier fra Tærø Rundt 2015 (1) og (2)

Hvis der ønskes i fuld opløsning bruges link (3) og  (4)

Billederne kan downloades

Billederne vises med tilladelse fra Sejlfoto.dk

"Minbaad.dk" omtale af Tærø Rundt arrangementet 2015

Den i "Sydstævnekredsen" kendte kapsejlads "Tærø Rundt" finder normalt sted den første weekend i juni måned. Sejladsen blev afholdt første gang i 1989.